Despre noi

CINE SUNTEM ȘI CE OFERIM

about-1

Stimați Domni / Doamne

Noi trăim într-un mediu unde business-ul este o permanentă schimbare. Dacă nu avanzezi înseamnă că ai ajuns într-o stare de regres și permiți problemelor și concurenților să te depășească. Probleme în afaceri pot fi multe, începând cu scăderea vânzărilor, migrarea clienților la concurenți, lipsa acută de informație și terminând cu senzația că întreprinderea nu se orientează în direcția cuvenită.

Indeferent de problemele și provocările apărute, este mult mai simplu să le faci față având ”ca activ” expertiza și experiența unor consultanți de încredere.

Misiunea Consultex este de-a ajuta clienții să obțină rezultate mai bune în afaceri, oferindu-le servicii de consultanță calitative în următoarele domenii: Strategie, Marketing, Vânzări, Export, Suport sturtup-uri.

Clienții noștri pot fi companii din toate ramurile și de toate tipurile. Există însă trasături care aparțin tuturor clienților noștri – ei toți sunt lideri ambițioși, care nu doresc să se împace cu starea de lucruri existentă și tind către dezvoltarea continua a afacerii lor.

Noi nu facem promisiuni false despre dublarea veniturilor sau transformări cardinale în timp ”record”. Nu posedăm și nu vindem ”pastila succesului”. Suntem încrezători că o dezvoltare durabilă a business-ului se realizează în mare parte prin idei novatoare, decizii corecte, marketing eficient și muncă asiduă pe tot parcursul timpului.

Căutăm să construim o relație de lucru productivă cu clienții. Rezervăm timp pentru a asculta, a pune intrebari si a ne asigura ca intelegem pe deplin industria, afacerea si obiectivele dumneavoastra. Lucrăm într-o manieră colaborativă, cu multe oportunități de dialog și feedback.

Vom aprecia mult încrederea acordată și suntem convinși că începând cu primul contact și până la finele misiunii noastre de consultanță vom fi partenerul dumneavoastră de încredere.

Cu stimă,
Ruslan Nastas
Fondator / Director
Consultex SRL

misiune

Misiunea CONSULTEX este de-a ajuta clienții să obțină rezultate mai bune în afaceri, oferindu-le servicii de consultanță calitative.

Valori

7 valori definesc atitudinea noastră față de business-ul în care activăm:

Empatie – suntem sensibili față de nevoile clientului. Avem o abordare individuală față de fiecare client, care e fundamentată pe înțelegerea problemelor clientului și dorința sinceră de a le rezolva.
Autodezvoltare continuă – Diversitatea ideilor și competențelor, pe care o încurajăm, nu este posibilă fără o autodezvoltare continuă.
Integritate - suntem onești, avem un comportament profesionist și suntem conformi cu etica pe tot parcursul relațiilor noastre cu clienții. Tindem să spunem clientului adevărul, chear dacă uneori este dificil s-o facem. Păstrăm cu strictețe confidențialitatea informației.
Excelentă și eficiență – urmăm o filozofie de îmbunătățire permanentă a performanțelor
Libertate – apreciem independența spiritului, creativitatea, inovația și respectul față de părerile, obiceiurile și convingerile altora. Tindem să creăm condiții de maximă libertate în activitatea consultanților și experților noștri. Contează doar livrarea la timp a unor rezultate calitative.
Modestia – aroganța este inacceptabilă, în timp ce simplitatea este mereu încurajată și susținută.
Claritate – introducem claritate maximă în relațiile noastre cu clienții. Atât în rapoartele noastre, cât și în sesiunile de consultanță, explicăm clienților într-un mod accesibil cum soluțiile noastre vor îmbunătăți situația și/sau vor aduce valoare afacerii lor.


DE CE NOI?

1. Tindem să transformăm legăturile de afaceri inițiale în relații de lungă durată, bazate pe încredere.
2. Activând în diferite ramuri am învățat să diagnosticăm și să tratăm rapid si eficient problemele clienților, să identificam oportunități atractive în orice situație și pe orice piață.
3. Oferim soluții practice pentru probleme complexe. Am dezvoltat un set extins de instrumente și metodologii, adaptate la specificul business-ului local, pe care le utilizăm într-un mod integrat și inteligent.
4. Avem un stil de lucru caracterizat de analize detaliate și complexe, soluții practice bazate pe cifre și fapte, care oferă valoare și avantaj competitiv clienților noștri.
5. Evităm în activitatea noastră soluțiile și abordările tipizate. Suntem uniți în pasiunea noastră de-a depăși așteptările clienților noștri, oferindu-le solutii personalizate, adaptate la industria, resursele și provocările fiecărui client.
6. Oferim un raport excelent între costul și valoarea serviciilor acordate.

CLIENȚII NE RECOMANDĂ

Delmar Construction SRL

DELMAR CONSTRUCTION
Andrei Cavcaliuc
Director General
Citește

HR PORTAL SRL

HR PORTAL SRL
Cristina Fleștor
Director / Fondator
Citește

RECOMANDĂ

Filleti

SA BASARABIA-NORD
Miroslav Finciuc
Director General
Citește

Filleti

STANDARDUL CALITĂȚII
Consatantin Belov
Director General
Citește